Brugte kraner

Sælg dine brugte kraner til os

Ring eller skriv med tilbud

Vi er altid på udkig efter at opkøbe brugte kraner, uanset deres mærke, model eller tilstand. Så hvis du har én eller flere brugte kraner til salg, som du ønsker at bytte til en opgradering eller ikke længere har brug for, så tøv ikke med at kontakte Sylvest Trading. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du er på udkig efter at købe en brugt kran.

For at gøre processen nem og problemfri for dig, tilbyder vi flere muligheder for at komme i kontakt med os. Ring til os direkte, og vores venlige team vil tage sig af din henvendelse med det samme. Alternativt kan du sende os en mail med alle de relevante oplysninger om kranen, herunder model, alder, tekniske specifikationer og tilstand. Vedhæft gerne billeder af kranen, så vi kan få et bedre indblik i dens aktuelle tilstand.

Når vi modtager din henvendelse og har gennemgået de tilsendte oplysninger, vil vi hurtigt evaluere kranens værdi og give dig et attraktivt tilbud. Vi sørger for, at hele processen med købet af din brugte kran er let og bekvem for dig, og vi stræber altid efter at give dig en retfærdig pris, der afspejler kranens værdi og stand.

Uanset om du har en brugt standardkran eller en mere specialiseret traverskran til salg, er vi interesserede i at høre fra dig, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Følg med på Facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os, kan du følge med i, hvad der sker i virksomheden.