Letkraner

Effektive løsninger til lettere løft på fabrikker

Som navnet indikerer, er letkraner, der også er kendt som letskinnekraner, ideelle til lettere løft – typisk op til 2000 kg.​ Letkraner fungerer via letskinnesystemet, der er meget fleksibelt og derfor ikke har nær så høj belastning på kranføreren. Letkraner bruges ofte ved samlebånd og arbejdsstatione,r og det er også dér, de har deres bedste anvendelse.

Vi har en fast leverandør til letkraner, som leverer nogle af markedets førende letkraner til en overkommelig pris.

Letkraners anvendelse på fabrikker

Mange løft – mange gange om dagen. Det er hverdagen for fabriksarbejdere, der bestyrer kraner, og derfor er det vigtigt, at der bruges den rigtige kran, der understøtter arbejdet på den rette måde.​ Her er letkranen ideel. Den er hurtig og nem at bruge, og vores letkraners system er af meget høj kvalitet, som sikrer en lang levetid. ​

Sådan vælger du den rette letkran

Vi rådgiver altid gerne, når du køber letkraner af os. Typisk kan vi hjælpe dig med at købe den helt rette letkran ved følgende proces:

  • Du viser os arbejdsstationen og beskriver kranens ønskede funktion så detaljeret som muligt.
  • Hvis opgaven endnu ikke er påbegyndt, kan du i stedet vise os de foreløbige tegninger.

Derfra kan vi rådgive dig videre i processen og hjælpe dig med at vælge den helt rette letkran.

Pris på letkran – få uforpligtende tilbud

Prisen på din letkran afhænger af den type, du vælger. Hvis du har specialbehov til din letkran, eller den skal have særligt ekstraudstyr, kan prisen f.eks. stige.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på en eller flere letkraner. Udover letkraner, har vi et bredt udvalg af både traverskraner, portalkraner og svingkraner. ​

Følg med på Facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os, kan du følge med i, hvad der sker i virksomheden.