Kraneftersyn og kranservice

Kraneftersyn og kranservice

Sylvest Trading ApS udfører lovpligtige kraneftersyn, kranservice og lastprøvning efter gældende regler. Vi anmelder også eftersyn og service til ​Arbejdstilsynet​ for dig. Har du ikke selv prøvelasten, leverer vi gerne denne.

Vores servicebil kommer til dig en gang om året, og vores montør udfører det årlige kraneftersyn. Du bliver kontaktet 2 uger før det aftalte servicebesøg.

Nederst på siden finder du links til Arbejdstilsynets anvisninger og meddelelser vedrørende kraneftersyn, vedligeholdelse, lastprøvning m.m.

Vi udfører kraneftersyn og kranservice på alle typer kraner, herunder:

Få styr på driften med lovpligtigt kraneftersyn

Få sikkerhed i driften med jævnligt kraneftersyn. Husk, at der skal foretages et hovedeftersyn mindst én gang pr. år.

Med et kraneftersyn tjekker vi bl.a. følgende på kranen:

  • Mekaniske dele
  • Sikkerhedsudstyr
  • Betjeningen
  • Hydraulikken
  • Pneumatikken

Hold kranen funktionsdygtig med kraneftersyn

Med et lovpligtigt eftersyn er du sikret, at kranen altid spiller og er fuldt funktionsdygtig, samt at kranen altid lever op til kravene fra Arbejdstilsynet. På samme tid tjekker vi, at alle sikkerhedsmærkater på kranen er letlæselige og i god stand.

Med et kraneftersyn er du sikret, at der hverken er fejl, slid, skader eller andet, der kan forringe kvaliteten af arbejdet og/eller forårsage farer på arbejdspladsen.

Husk, at vi også tilbyder en løbende serviceaftale, hvor vi jævnligt tjekker din kran. På den måde er du sikret, at vi altid har tid, når du har brug for os.​

Få styr på driften med fast kranservice

Har du behov for opsætning, reparation og kranservice? Vi hjælper med det hele, og du kan eventuelt lave en fast serviceaftale med os, så der altid er styr på tingene.

Vi kan tilmed garantere hurtig ekspedition på serviceaftalen, da vi altid har vores store lager fyldt op med de nødvendige reservedele.

Vi har kun specialistmedarbejdere ansat, der er vant til at arbejde med de nyeste teknologier. Det sikrer effektivitet og kvalitet i processen, så du både sparer penge og får et bedre stykke arbejde serveret.

Det er win-win.

Vi sørger altid for rettidig serviceindkaldelse, så der er styr på, at alle frister overholdes.

Med et grundigt serviceeftersyn hos os har du altid en servicerapport klar, der viser nøjagtige detaljer fra selve servicen.

Uforpligtende dialog og tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på kraneftersyn og/eller kranservice. Vi lover at svare hurtigt, så du med det samme har et konkret tilbud at forholde dig til. Vi ser frem til at hjælpe dig med kraneftersyn, så vi kan siker at alt fungere som det skal.

AT-anvisninger:

Følg med på Facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os, kan du følge med i, hvad der sker i virksomheden.