Portalkran

Effektive løsninger til både stationær og mobil brug

Vi leverer portalkraner til både stationær og mobil anvendelse. En portalkran er typisk brugt som supporterende kran til traverskranen og er særligt velegnede til udendørs arbejde, ligesom den egner sig godt til aflange arbejdsområder. ​Kontakt os i dag for uforpligtende dialog om indkøb af stationære og/eller mobile portalkraner.

Fordele ved portalkraner

Der er mange fordele ved en portalkran, og det er bestemt ikke tilfældigt, at populariteten på byggepladser verden over er stigende. Følgende tre fordele er blandt de vigtigste ved brug af portalkraner:

  • Hurtige at stille op og tage ned igen
  • Lav vægt og nem at indstille i højde og spændvidde
  • Mulighed for høj hastighed og kapacitet.

Det gør portalkranen til en nem og fleksibel måde at styrke byggeprocessen på. ​

Mobile portalkraner

Mobile portalkraner er den ideelle løsning til dig, der har brug for en transportabel arbejdsstation. De mobile portalkraner leveres med 4 løbehjul, så du nemt kan rykke dem rundt i produktionen. ​Vi kan eventuelt levere en mobil portalkran med elektrisk løbekat for ekstra fleksibilitet og mobilitet.

Sådan vælger du den rette portalkran

Først og fremmest er det vigtigt, at vi afdækker din virksomheds nøjagtige behov. Dermed sikrer vi os, at du overhovedet har brug for en portalkran – og dernæst hvilken, der passer bedst til netop jeres behov.

Vi rådgiver altid gerne, når du køber portalkraner af os. Typisk kan vi hjælpe dig med at købe den helt rette portalkran ved følgende proces:

  • Du viser os arbejdsstationen og beskriver kranens ønskede funktion så detaljeret som muligt.
  • Hvis opgaven endnu ikke er påbegyndt, kan du i stedet vise os de foreløbige tegninger.

Derfra kan vi rådgive dig videre i processen og hjælpe dig med at vælge den helt rette portalkran.

Pris på portalkran – få et uforpligtende tilbud

Prisen på din portalkran afhænger af den type, du vælger. Hvis du har særlige behov til din portalkran, eller den skal have særligt ekstraudstyr, kan prisen stige.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på en eller flere portalkraner.​​ Har du behov for andet til din løfteopgave, kan vi bl.a. også hjælpe med svingkraner og el taljer.

Følg med på Facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os, kan du følge med i, hvad der sker i virksomheden.