Svingkran

Fleksible løsninger for effektive løft

En søjlesvingkran, også kaldet søjlekran og svingkran, er den perfekte kran til dig, der har brug for en fleksibel kranløsning til mindre løft. ​Søjlesvingkraner har nemlig typisk en løftekapacitet på op til 2.000 kg – men det gør dem så også det mere fleksible, da deres drejeradius kan være op til 300 grader, hvis de søjlemonteres.

Søjlesvingkraner er gode i omskiftelige arbejdsmiljøer. De er perfekte til dig, der vil optimere operatøroplevelsen, da de er nemme, hurtige og behændige at betjene. ​Kontakt os i dag for uforpligtende dialog om indkøb af væg- og eller gulvmonterede søjlesvingkraner. Hos Sylvest Trading ApS står vi klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige svingkran til din opgave.

Fordele ved en svingkran

Der er mange fordele ved en svingkran, men disse er blandt de vigtigste:

  • Hurtigere, mere effektivt og sikrere arbejdsmiljø for operatører
  • Lang levetid, minimalt servicebehov og minimal nedetid
  • Hurtig og sikker håndtering af last.

Derudover er de nemme at installere og flytte. Det gør søjlesvingkranen til en god og fleksibel måde at styrke byggeprocessen på. ​

Sådan vælger du den rette svingkran

Vi rådgiver altid gerne, når du køber søjlesvingkraner af os. Typisk kan vi hjælpe dig med at købe den helt rette søjlesvingkran ved følgende proces:

  • Du viser os arbejdsstedet og beskriver kranens ønskede funktion så detaljeret som muligt.
  • Hvis opgaven endnu ikke er påbegyndt, kan du i stedet vise os de foreløbige tegninger.

Derfra kan vi rådgive dig videre i processen og hjælpe dig med at vælge den helt rette søjlesvingkran.

Pris på svingkran – få uforpligtende tilbud

Prisen på din søjlesvingkran afhænger af den type, du vælger. Hvis du har særlige behov til din søjlesvingkran, eller den skal have særligt ekstraudstyr, kan prisen stige.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på en eller flere søjlesvingkraner. Har du brug for et kraneftersyn på din svingkran, hjælper vi også gerne med det.

Følg med på Facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os, kan du følge med i, hvad der sker i virksomheden.